Over ons

J.S. Smit & ZN kunt u vinden aan de Vrij-Harnasch 78 in de Harnasch Polder in Den Hoorn aan de rand van Wateringen.

Het bedrijf is opgericht net na de 2e Wereldoorlog door mijn opa. In 1959 is mijn vader toegetreden binnen het bedrijf en hebben zij jarenlang samen gewerkt. In 1968 heeft mijn vader het bedrijf overgenomen en heeft hij het bedrijf voortgezet, samen met mijn moeder die de administratieve kant voor haar rekening nam. Ikzelf ging vaak mee in de schoolvakanties en waren er 3 generaties op pad.

In 1988 ben ik, na het  afronden van mijn opleidingen in dienst gekomen bij het bedrijf en werk nu ook alweer jarenlang samen met mijn vader.

In 2010 heb ik het bedrijf overgenomen van mijn vader en zijn wij tevens verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie in de
Harnasch Polder. Mijn vader en moeder zijn nu nog steeds actief binnen het bedrijf
en zorgen voor een luisterend oor voor ons en onze opdrachtgevers.

Inmiddels is J.S. Smit & ZN uitgegroeid tot een gerenommeerd Loodgieters en dakdekkersbedrijf.
Wij streven voortdurend naar het leveren van kwaliteit en tevredenheid bij onze klanten, waarbij wij persoonlijk contact en een individuele benadering centraal stellen. Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei kleine installatiewerkzaamheden tot het aanleggen van complete installaties en daken. Wij zijn actief bij zowel particulieren als bedrijven en werken met de beste producten en staan dan ook voor 100 procent achter het werk dat is afgeleverd.