Certificering

Wat is het verschil tussen een installateur en een erkende installateur?


Het is voor opdrachtgevers, consumenten en met name de klein zakelijke afnemers lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis en kunde aanwezig is om het desbetreffende werk uit te voeren.
Het aantonen van kwaliteit binnen het geleverde installatiewerk is belangrijk en wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. De installatiebranche en de afnemers van hun diensten hebben veel behoefte aan meer eenduidigheid en transparantie in de regelingen waarmee die kwaliteit wordt aangetoond. De fusie van KvINL en Sterkin tot InstallQ, draagt zorg voor duidelijkheid en transparantie.

J.S. Smit & ZN is InstallQ erkend.
Meer informatie over de Sterkin erkenning vindt u op https://installq.nl/


sbbErkende leerbedrijven laten zien dat ze de kwaliteit van het vakmanschap willen garanderen en stimuleren. Deze uitstraling heeft uiteraard invloed op de manier waarop naar de bedrijfstak gekeken wordt en geldt als bewijs voor kwalitatief goede producten en diensten. Leerbedrijven die het predicaat erkend leerbedrijf hebben gekregen, zijn partners van SBB waarmee ze samenwerken aan het technisch vakmanschap. Een erkend leerbedrijf kan op een goede wijze de beroepspraktijkvorming uitvoeren, omdat ze een productieproces heeft dat voldoende gevarieerd is, ze een goed machinepark heeft en in staat is de leerlingen goed praktijkmateriaal aan te bieden en hen ook gedegen te begeleiden. Verder is er een praktijkopleider binnen het bedrijf aanwezig die voldoende vaktechnische kennis bezit, de nodige praktijkervaring heeft en van het bedrijf ook de ruimte krijgt om de leerlingen te begeleiden en contacten te onderhouden met de onderwijsinstelling.

J.S. Smit & ZN staat bij SBB geregistreerd als een erkend leerbedrijf waar het optimaliseren van kennis centraal staat.
Meer informatie over de SBB vindt u op www.s-bb.nl


Als u zaken doet met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland, dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. De vakmensen van deze bedrijven zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ze weten welke nieuwe producten er op de markt zijn en wat er technisch allemaal mogelijk is. En uiteraard werken zij ook altijd volgens de meest recente technische eisen en wettelijke richtlijnen.

U kunt er dus uitstekend terecht voor een deskundig advies en kunt rekenen op een goede uitvoering. Kies dus voor bedrijven met het logo van Techniek Nederland.

J.S. Smit & Zn is Techniek Nederland Erkend.
Meer informatie over Techniek Nederland vindt u op www.technieknederland.nl